Het Motörhead Videoslot is de derde online gokkast die de ontwikkelaar NetEnt heeft uitgebracht in de serie NetEnt Rocks Videoslots in 2016. In deze serie verschenen eerder al slotmachines van Guns N’ Roses en Jimi Hendrix en dan nu de laatste, van Motörhead. De videoslot is ontwikkeld in samenwerking met het management van Motörhead, zodat de eigenschappen van de band echt in het spel naar voren komen. Zo wordt er gebruik gemaakt van live beelden van de band, kun je op de achtergrond luisteren naar de nummers Ace of Spades, Iron Fist, Killed by Death en Overkill, en wordt er tijdens het spel gebruik gemaakt van speciale spelelementen die te maken hebben met Motörhead zelf. Door al deze elementen van de videoslot, zal een rockfan veel plezier kunnen beleven aan deze Motörhead-videoslot. Hieronder zullen we een uitleg geven van hoe de gokkast precies werkt, en welke extra features en bonussen je erop kunt verwachten.

Hoe werkt de Motörhead videoslot?

Motörhead VideoslotTen eerste is de indeling van de speelrollen anders dan je bij een normale gokkast zal verwachten. Er zijn vijf rollen aanwezig, waarvan de eerste twee bestaan uit drie symbolen, de derde en vierde uit vier symbolen, en de laatste uit vijf symbolen. Hierdoor speel je met maar liefst 76 winlijnen.

Op de rollen kunnen zeven verschillende symbolen worden gedraaid, waarbij drie of meer van dezelfde symbolen op rij prijzen op kunnen leveren. Deze symbolen en hun prijzen zijn te zien in de wintabel. Het symbool van Motörhead-zanger Lemmy Kilmister levert de hoogste prijzen op, en bij twee van deze symbolen verdien je ook al punten.

Naast de standaard symbolen kun je ook het symbool “Ace of Spades” draaien: dit dient als Wild-symbool dat elk standaard symbool vervangt, en daarmee de kans op prijzen kan verhogen.

Unieke features van de Motörhead videoslot

Natuurlijk zijn er naast het basisspel ook nog extra features aanwezig in het thema van Motörhead, die het spel nog interessanter maken. Hieronder worden deze spelelementen verder toegelicht:Motörhead Videoslot

  • Scattersymbolen: op de rollen kunnen de zogeheten scattersymbolen verschijnen. Wanneer je er drie hebt, kun je kans maken om tien gratis spins te winnen.
  • Bomber Feature: Tijdens de Bomber Feature kunnen op willekeurige momenten willekeurige symbolen in Mystery symbolen veranderen, waarvan je dus niet kunt zien wat het symbool is. Dit bouwt de spanning extra op, want pas op het laatste moment worden de symbolen onthuld, en kunnen meerdere winlijnen in één keer worden uitgekeerd.
  • Mystery Reels: Net als bij de Bomber Feature veranderen er symbolen in Mystery symbolen, maar deze keer geldt dat voor hele rollen in plaats van willekeurige symbolen. Bij elke draai aan de rollen zullen één of meerdere rollen veranderen in een “Mystery Wheel”. Hierbij is elk symbool goudgekleurd. Pas op het laatste moment wordt er onthuld welk standaard symbool schuilgaat achter het Mystery Wheel. Dit is altijd één soort symbool, waardoor de kans op prijzen sterk wordt verhoogd.