Blog

Over Michael Jackson Videoslot

Over Michael Jackson Videoslot

De King of Pop, wie kent hem niet? Het is dan ook niet verbazingwekkend dat er een slotmachine is uitgebracht rondom het thema van Michael Jackson. Deze slotmachine, verschenen in 2016, is gemaakt door de ontwikkelaar Bally, en zal fans van Michael Jackson een groot plezier doen met de nummers en spelelementen rondom de zanger. Terwijl je speelt hoor je op de achtergrond de beste nummers van de zanger zelf, zoals Smooth Criminal, Billie Jean, Beat It, Bad en Dirty Diana. Daarnaast doen de indrukwekkende video-elementen en afbeeldingen de legendarische artiest weer even tot leven wekken.

Over de Michael Jackson slotmachine

Michael Jackson Videoslot

De Michael Jackson slotmachine zelf bevat 5 rollen met 25 winlijnen. Op de rollen vind je allerlei verschillende symbolen die met Michael Jackson te maken hebben: het hoogst uitbetalende symbool is dat van de zanger zelf, overige symbolen zijn voorwerpen die altijd met hem geassocieerd zullen worden, zoals de met diamant beklede handschoen, de hoed en de zonnebril. De gokkast maakt ook gebruik van een Wild-symbool, dat elk ander symbool vervangt. Wanneer dit symbool op je rol verschijnt, maak je dus meer kans op een prijs.

Extra’s en bonusrondes in de Michael Jackson slotmachine

Michael Jackson VideoslotIn de Michael Jackson Videoslot worden allerlei extra’s en bonusfeatures aangeboden. Wanneer er drie Bonussymbolen verschijnen op de tweede, derde en vierde positie in het basisspel, wordt je automatisch naar de spinronde geleid. Hierin krijg je een groot rad op het scherm te zien, waar je aan kunt draaien om gratis inzetpunten te krijgen, of toegang tot twee speciale bonusrondes die vernoemd zijn naar bekende nummers van de zanger: ‘Smooth Criminal’ en ‘Beat It’. Tijdens deze bonusrondes zie je videomateriaal van Michael Jackson zelf.

Bij de Smooth Criminal bonusronde krijg je vijf gratis spins, met een speciaal Wild-symbool waarbij de hele rol wordt vervangen door alle standaard symbolen. De symbolen worden overhandigd door Michael zelf, en terwijl de rollen draaien, zie je de artiest dansen en moonwalken over het scherm. Op het eind wordt een clip van Smooth Criminal afgespeeld, terwijl je te zien krijgt hoeveel credits je in deze ronde hebt gewonnen.

Bij de Beat It bonusronde krijg je tien gratis spins, waarbij gebruik wordt gemaakt van blijvende Wild-symbolen. Dit houdt in dat er bij elke draai dus meer Wild-symbolen op de rollen zullen verschijnen, waardoor je kans om te winnen steeds groter wordt. Ook tijdens deze ronde worden de symbolen door Michael Jackson zelf uitgedeeld, en kun je hem zien dansen.

Bij het draaien aan het rad kun je ook kans maken op de Pile Up-bonus, waarbij gebruik wordt gemaakt van een multiplier. Hierbij krijg je een tweede rad te zien, dat je kunt draaien om de gewonnen prijzen in het eerste rad te vermenigvuldigen.

Naast de bonussen uit het rad, verschijnen er in het basisspel ook op willekeurige momenten twee extra mystery elementen: de King of Pop Random Moonwalking Wilds, waarbij Michael Jackson over het scherm moonwalkt onder begeleiding van het nummer Billie Jean en de Wild-symbolen activeert, en een bonus waarbij Wild-symbolen zich opstapelen.  

Over The Rolling Stones Slotmachine

Over The Rolling Stones Slotmachine

Fans van The Rolling Stones kunnen hun hart ophalen in deze gokkast: The Rolling Stones Slotmachine biedt een unieke opstelling van rollen, en combineert dit met nummers van The Rolling Stones om op de achtergrond naar te luisteren, vele bonusspellen die gebruik maken van de iconische tong, en kenmerkende symbolen van de band.

Het basisspel van The Rolling Stones Slotmachine

hqdefaultDe opbouw van het basisspel is anders dan je misschien van klassieke gokkasten gewend bent; het maakt namelijk gebruik van een zes rollen van vier rijen, in plaats van de gebruikelijke vijf rollen met drie rijen. Deze opstelling zorgt in totaal voor veertig winlijnen, wat een stuk meer is dan bij een gewone gokkast.

De rollen bevatten veel muziek-gerelateerde symbolen, zoals een microfoon, een drumstel, een concertticket en een elektrische gitaar, maar bijzonderder nog zijn de bandleden zelf die een rol spelen bij deze spins. De leden van de band, Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts en Ronnie Wood, hebben allemaal een kans om op de rollen te verschijnen. Dit zijn niet zomaar symbolen, maar ze nemen de gehele vier rijen in, terwijl ze een klassieke pose aannemen: Mick Jagger zingend met zijn leren jack open, Keith Richards met zijn gouden gitaar, enzovoorts. Doordat de symbolen over de gehele vier rijen verschijnen, kun je meerdere prijzen per draai verdienen, waar je in de ideale situatie op elke rol hetzelfde bandlid draait!
De tong, het Rolling Stones logo zelf, dient als Wild symbool, en kan dus elk ander symbool vervangen.

Unieke bonusspellen van The Rolling Stones slotmachine

The Rolling Stones Slotmachine

Naast de standaard symbolen, de symbolen van bandleden en de Wild-symbolen, kan er nog één ander soort symbool verschijnen: de ‘Rock N’ Roll Steel Wheels Bonus’. Wanneer je drie of meer van deze symbolen op rij draait, wordt je automatisch naar een rad geleid. Door hieraan te draaien, kun je een bepaald aantal credits winnen, of toegang krijgen tot een van de twee bonusspellen: World Tour Picks of Start Me Up.

Bij World Tour Picks zie je tien tong-logo’s op het scherm, waarbij elke tong een andere vlag laat zien. Door op vier van deze tien tongen te klikken, onthul je verschillende prijzen. Zo kun je een bepaald geldbedrag verdienen of, wanneer je een bandlid onthult, een veel grotere geldprijs. Tijdens de ronde is er ook de mogelijkheid om extra keuzemogelijkheden te krijgen. Wanneer je aan het eind van de ronde alle vier de bandleden hebt gevonden, krijg je een extra grote prijs.

Tijdens Start Me Up krijg je zeven gratis spins, maar de opstelling van de rollen is nog groter dan in het basisspel. Je maakt nu gebruik van vijf rollen met tien rijen, waardoor je in totaal tachtig winlijnen hebt. Daarbij zal bij elke draai de tong weer verschijnen, die over de rollen likt en daarbij een aantal symbolen verandert in Wild-symbolen. Deze blijven het gehele bonusspel staan, dus aan het eind van de ronde heb je heel veel Wild-symbolen verdeeld over de rollen, waarmee je kans maakt op extra grote prijzen.

Over KISS Slotmachine

Over KISS Slotmachine

Na de komst van andere muziek-gerelateerde slotmachines, heeft de ontwikkelaar WMS nu ook een KISS-slotmachine ontwikkeld, waarin fans kunnen genieten van de muziek, videomateriaal en unieke spelelementen rondom het thema van de band zelf. Zo is de basis van de slotmachine ontworpen als een concertpodium met verlichting en materialen, waarin je als het ware optreedt voor een publiek. Op de rollen zelf zie je afbeeldingen van de bandleden en symbolen die ermee te maken hebben. Dit maakt de slotmachine al bijzonder, maar daarnaast is het ook nog de eerste gokkast met een zogeheten ‘Colossal Reel’ die online is verschenen. Dit maakt de KISS slotmachine niet alleen interessant voor fans van de band zelf, maar ook voor mensen die al langer uitkijken naar slotmachines met deze feature.

Colossal Reel in de KISS Slotmachine

KISS Slotmachine

Zoals gezegd, wordt er bij de KISS Slotmachine gebruik gemaakt van een Colossal Reel. Dit houdt in dat er op het scherm twee spellen te zien zijn: één van vijf rollen met vier rijen, wat zorgt voor 20 winlijnen, en één van vijf rollen met twaalf rijen, wat zorgt voor 80 winlijnen. In totaal speel je bij deze gokkast dus op 100 winlijnen.
De symbolen die je op de rollen ziet, zijn gebaseerd op afbeeldingen van de band zelf. Zo zie je de KISS-leden apart en in een groep op de rollen voorbijkomen, maar ook symbolen zoals plectrums en de tong van leadzanger Gene Simmons.
Naast de standaard symbolen, vind je natuurlijk ook Wild-symbolen in het basisspel. Wanneer deze in de eerste set slots op een rol verschijnen, zullen ze dit ook op dezelfde positie doen in de tweede set. Hierdoor wordt je kans op hoge prijzen aanzienlijk vergroot.

Unieke spelelementen van de Kiss Slotmachine

KISS SlotmachineNaast de standaard symbolen en de Wild-symbolen, kun je ook speciale KISS Shout It Loud Scattersymbolen draaien. Wanneer deze op de eerste, derde en vijfde rollen verschijnen, krijg je een speciale backstage pass, waarmee je kunt kiezen uit drie verschillende bonusrondes: de Rock n Records bonusronde met gratis spins, de Band Prize, en de KISS Alive Pick’em bonusronde.
Daarnaast krijg je bij het draaien van de Scattersymbolen gratis spins, afhankelijk van het aantal scatters dat je hebt gedraaid. Drie Scattersymbolen leveren je 8 spins op met een multiplier van 2x, bij vier Scattersymbolen krijg je 12 spins met een 5x multiplier, en bij vijf Scattersymbolen wordt je geprezen met 20 gratis spins met een multiplier van maar liefst 20X. Doordat de prijzen die je wint bij deze gratis spins vermenigvuldigd worden, maak je dus kans op hoge prijzen.

Conclusie

De KISS Slotmachine is erg leuk voor de fans van de band door de KISS-gerelateerde beeld- en geluidseffecten, maar ook mensen die geen fan zijn kunnen erg veel plezier beleven aan deze gokkast. Met de unieke Colossal Reel feature en de extra spelelementen is deze slotmachine interessant voor ieder

Over Elton John Slotmachine

Over Elton John Slotmachine

Al meer dan 30 jaar verovert de Britse legende de wereld met nummers als Your Song, Crocodile Rock en Tiny Dancer: Elton John is een succesvolle entertainer wiens nummers de meeste mensen wel herkennen. Softwareontwikkelaar WMS heeft gebruik gemaakt van de populariteit van de zanger, door een echter Elton John Slotmachine te produceren. De gokkast maakt gebruik van Elton John’s nummers van verschillende periodes uit zijn leven, prachtige visuele effecten en veel bonussen en symbolen waarin je de zanger zeker terug herkent. Extra leuk is de twee ronde cirkels die boven de kast bevestigd zijn: dit representeert Elton John’s bril, zodat je als het ware door de ogen van de artiest zelf kunt kijken tijdens het spelen.

Het basisspel van de Elton John Slotmachine

Elton John Slotmachine

Het basisspel van de Elton John Slotmachine bestaat uit vijf rollen met veertig winlijnen, wat leidt tot een grote kans om mooie prijzen te winnen. De symbolen op de slots hebben allemaal een toepasselijk muzikaal thema: muziektenten, gouden platen, zonnebrillen, piano’s en daarnaast natuurlijk symbolen van de zanger zelf, uit verschillende decennia. De symbolen van Elton John zorgen als vanzelfsprekend voor de hoogste prijzen. Naast deze symbolen, zijn er ook Wild-symbolen te vinden in het basisspel. Deze vervangen elk ander symbool, waardoor de winkans wordt verhoogd.

Unieke bonusfeatures van de Elton John Slotmachine

Elton John SlotmachineNaast de standaard symbolen en de Wild-symbolen in het basisspel, kun je ook Scattersymbolen draaien. Wanneer je dit symbool op de eerste, derde en vijfde rol draait, zal er één van de bonusspellen worden geopend die allemaal zijn gebaseerd op de titels van Elton John’s nummers: de Saturday Night’s Alright for Fighting bonus, de I’m Still Standing bonus en de Rocket Man bonus. Hieronder staat een korte uitleg van al deze bonusfeatures:

Bij de Saturday Night’s Alright for Fighting bonusronde, mag je draaien aan twee rads aan de bovenkant van het scherm: het zilveren en het gouden rad. Bij elke draai aan de rollen, mag je ook aan het zilveren rad draaien om een multiplier toe te voegen aan een bepaald symbool, en aan het gouden rad om kans te maken op een grote multiplier of een groot aantal Wild-symbolen in plaats van gedraaide symbolen.

Bij de I’m Still Standing bonus wordt gebruik gemaakt van blanke symbolen op de rollen, die worden gevuld met ‘Mystery symbolen’. Voordat je gaat draaien, mag je eerst aan het rad bovenin het scherm draaien om te onthullen hoe vaak je mag draaien. Tijdens de spins worden de ‘Mystery symbolen’ onthuld, die elk symbool kunnen zijn, inclusief de Wilds.

Bij de Rocket Man bonusronde mag je weer aan het rad bovenin draaien, om te onthullen welke symbolen op de rollen Wild-symbolen zullen worden tijdens de volgende draai.

Conclusie

De Elton John Slotmachine is een veelzijdige gokkast met leuke en unieke bonusfeatures. In combinatie met de muziek op de achtergrond zorgt dit ervoor dat deze slotmachine fantastisch is voor fans van de zanger, maar ook mensen die niet speciaal fan zijn kunnen veel plezier beleven aan de Elton John Slotmachine

Over muziek in slotmachines

Over muziek in slotmachines

In casino’s, maar ook op het internet, kun je tegenwoordig duizenden verschillende soorten gokkasten vinden. Deze zijn gebaseerd op verschillende thema’s, hebben verschillende spelmethoden, en bevatten verschillende unieke spelelementen. Het doel van elke slotmachine is natuurlijk om zo hoog mogelijke prijzen te winnen door slim in te zetten. Eén van de thema’s van slotmachines die groeit in populariteit, is het thema muziek. Natuurlijk heb je bij elke videoslot meestal een vrolijk deuntje op de achtergrond, maar bij deze gokkasten is het hele spel opgesteld rondom het thema van een bepaalde artiest of band. Zo zijn er bijvoorbeeld al slotmachines uitgebracht in het thema van Guns N’ Roses, Michael Jackson, Elvis Presley en nog veel meer. Bij deze videoslots kun je op de achtergrond luisteren naar nummers van de band zelf, zie je live videobeelden voorbijkomen, en maken het basisspel en de bonusrondes gebruik van symbolen en andere features die te maken hebben met de bandleden of artiesten. In dit artikel zullen we meer uitleg geven over slotmachines met muziek in casino’s en op het internet, en zullen we bepaalde softwareontwikkelaars die muzikale slotmachines hebben geproduceerd, uitlichten.

Muzikale slotmachines op internet

Slotmachine

Veel van de slotmachines die worden uitgebracht, zijn tegenwoordig ook in een online versie te spelen. Dit is handig, want zo hoef je niet eerst naar een casino te gaan, en kun je gewoon thuis vanaf de bank gaan gokken. Met de beelden en geluiden van de band of artiest, kun je via je beeldscherm genieten van de spelelementen die de slotmachine biedt. Het voordeel van online gokken, is dat je vaak eerst een gratis versie kan spelen om de slotmachine uit te proberen. Zo kun je eerst wijs worden uit het basisspel en de extra spelelementen, kun je de regels leren en kun je alvast verschillende manieren van inzetten uitproberen voordat je voor het echt gaat spelen. Een ander voordeel is dat het aantal slotmachines dat gebruik maakt van muziek, op het internet groot is. Zo kun je bij online casino’s alle verschillende gokkasten organiseren op de categorie ‘muziek’, en zo je keuze maken uit honderden verschillende spellen.

Muzikale slotmachines in casino’s

Voor de echte ervaring van een muzikale slotmachine, ga je natuurlijk naar een casino. Hier zijn de gokkasten te vinden met speciale stoelen en elementen, die je nog meer laten opgaan in het spel. Neem bijvoorbeeld de gokkast van Elton John, gemaakt door WMS, waarbij je aan de bovenkant van het scherm twee cirkels ziet. Deze dienen als rads om aan te draaien, maar ook als de bril van Elton John, zodat je als het ware de wereld door zijn ogen kunt zien. Daarnaast zijn de stoelen vaak op zo’n manier ontworpen dat je de muziek van de bands en artiesten van alle kanten hoort komen, en dat je het beeld en geluid van de gokkast op deze manier optimaal kunt beleven. Dit is natuurlijk erg belangrijk voor een slotmachine die gebaseerd is op het thema muziek.

Slotmachines met muziek van NetEnt

SlotmachineTer ere van het 20 jaar bestaan van de softwareontwikkelaar, heeft NetEnt in 2016 drie legendarische rockslotmachines uitgebracht onder de naam ‘NetEnt Rocks’. Dit zijn de Guns N’ Roses Videoslot, de Jimi Hendrix Videoslot en als laatste de Motörhead Videoslot. De drie slotmachines zijn allemaal met een groot succes ontvangen, zowel door de fans als door mensen die niet speciaal fan waren, dankzij de vele prachtige beeld- en geluidelementen en de vele bonusfeatures die te maken hebben met de bands en artiesten zelf. Bij elk van deze slotmachines zijn door verschillende unieke bonuselementen, van speciale Wild-symbolen tot Pick n’ Click-features en van een bonusrad tot een ‘Bomber Feature’, vele hoge prijzen te verdienen. Dit maakt de slotmachines al interessant voor mensen die niet per se fan zijn van de artiesten of bands zelf, maar voor de fans is de spelervaring natuurlijk helemaal geweldig.

Slotmachines met muziek van WMS

De softwareontwikkelaar Williams Interactive, beter bekend als WMS, heeft al vele verschillende gokkasten uitgebracht, zowel in casino’s als op internet. Onder deze verschillende slotmachines zijn er ook verschillende te vinden die gebaseerd zijn op bekende artiesten en bands. Zo kunnen muziekfans genieten van onder andere ‘Elvis, the King Lives’, ‘Elton John’ en ‘KISS’. Deze gokkasten maken gebruik van unieke opstellingen, zoals bijvoorbeeld de Colossal Reel in de KISS Slotmachine en de rads bovenop de Elton John slotmachine die dienen als zijn bril. Daarnaast vindt je in elk van deze videoslots een uitgebreid aanbod van nummers van de bands en artiesten, en vele symbolen die ermee te maken hebben.

Slotmachines met muziek van Bally

SlotmachineEen bekende slotmachine die is gemaakt door de softwareontwikkelaar Bally uit Las Vegas, is de bekende King of Pop gokkast. Deze is natuurlijk gebaseerd op de legendarische zanger en artiest Michael Jackson. Hierdoor is de videoslot bij fans erg populair, maar ook voor mensen die niet speciaal fan zijn in de slotmachine erg leuk om te spelen. In de casinoversie zit je in een speciale stoel waardoor je het geluid echt om je heen hoort, en tijdens alle verschillende bonusfeatures zie je de King of Pop zelf in actie: zingend, dansend en moonwalkend, zoals we van hem gewend zijn.

Conclusie

Er zijn allerlei verschillende softwareontwikkelaars die slotmachines met muziek ontwikkelen, zowel voor in casino’s als op internet. In casino’s kun je gebruik maken van de bijpassende stoelen en andere elementen om de beelden en geluiden van het spel zo goed mogelijk op te nemen, maar bij de gokkasten op internet heb je meer keus en kun je vaak ook eerst gratis spelen voordat je gaat inzetten.
Slotmachines die zijn gebaseerd op een bepaalde band of artiest zijn voornamelijk leuk voor de echte fans, maar omdat ze vaak ook allerlei spannende extra features en bonuselementen bevatten, kunnen ook mensen die geen fan zijn uitgebreid genieten van deze gokkasten met muziek.

Over Motörhead Videoslot

Over Motörhead Videoslot

Het Motörhead Videoslot is de derde online gokkast die de ontwikkelaar NetEnt heeft uitgebracht in de serie NetEnt Rocks Videoslots in 2016. In deze serie verschenen eerder al slotmachines van Guns N’ Roses en Jimi Hendrix en dan nu de laatste, van Motörhead. De videoslot is ontwikkeld in samenwerking met het management van Motörhead, zodat de eigenschappen van de band echt in het spel naar voren komen. Zo wordt er gebruik gemaakt van live beelden van de band, kun je op de achtergrond luisteren naar de nummers Ace of Spades, Iron Fist, Killed by Death en Overkill, en wordt er tijdens het spel gebruik gemaakt van speciale spelelementen die te maken hebben met Motörhead zelf. Door al deze elementen van de videoslot, zal een rockfan veel plezier kunnen beleven aan deze Motörhead-videoslot. Hieronder zullen we een uitleg geven van hoe de gokkast precies werkt, en welke extra features en bonussen je erop kunt verwachten.

Hoe werkt de Motörhead videoslot?

Motörhead VideoslotTen eerste is de indeling van de speelrollen anders dan je bij een normale gokkast zal verwachten. Er zijn vijf rollen aanwezig, waarvan de eerste twee bestaan uit drie symbolen, de derde en vierde uit vier symbolen, en de laatste uit vijf symbolen. Hierdoor speel je met maar liefst 76 winlijnen.

Op de rollen kunnen zeven verschillende symbolen worden gedraaid, waarbij drie of meer van dezelfde symbolen op rij prijzen op kunnen leveren. Deze symbolen en hun prijzen zijn te zien in de wintabel. Het symbool van Motörhead-zanger Lemmy Kilmister levert de hoogste prijzen op, en bij twee van deze symbolen verdien je ook al punten.

Naast de standaard symbolen kun je ook het symbool “Ace of Spades” draaien: dit dient als Wild-symbool dat elk standaard symbool vervangt, en daarmee de kans op prijzen kan verhogen.

Unieke features van de Motörhead videoslot

Natuurlijk zijn er naast het basisspel ook nog extra features aanwezig in het thema van Motörhead, die het spel nog interessanter maken. Hieronder worden deze spelelementen verder toegelicht:Motörhead Videoslot

 • Scattersymbolen: op de rollen kunnen de zogeheten scattersymbolen verschijnen. Wanneer je er drie hebt, kun je kans maken om tien gratis spins te winnen.
 • Bomber Feature: Tijdens de Bomber Feature kunnen op willekeurige momenten willekeurige symbolen in Mystery symbolen veranderen, waarvan je dus niet kunt zien wat het symbool is. Dit bouwt de spanning extra op, want pas op het laatste moment worden de symbolen onthuld, en kunnen meerdere winlijnen in één keer worden uitgekeerd.
 • Mystery Reels: Net als bij de Bomber Feature veranderen er symbolen in Mystery symbolen, maar deze keer geldt dat voor hele rollen in plaats van willekeurige symbolen. Bij elke draai aan de rollen zullen één of meerdere rollen veranderen in een “Mystery Wheel”. Hierbij is elk symbool goudgekleurd. Pas op het laatste moment wordt er onthuld welk standaard symbool schuilgaat achter het Mystery Wheel. Dit is altijd één soort symbool, waardoor de kans op prijzen sterk wordt verhoogd.

Over Jimi Hendrix Videoslot

Over Jimi Hendrix Videoslot

Jimi Hendrix was niet zomaar een muzikant: hij werd gezien als een ware kunstenaar die zichzelf gitaar leerde spelen. In de in 2016 uitgebrachte Jimi Hendrix Videoslot van de software NetEnt komt dit goed naar voren. In het online spel kun je genieten van de psychedelische beelden uit de goede oude flower power tijd, in combinatie met nummers van de artiest zelf. Originele livebeelden van de muzikant worden in de gokkast gebruikt, en op de achtergrond hoor je de nummers Foxy Lady, Purple Haze, Crosstown Traffic, Little Wing en All Along the Watchtower.

Hoe werkt de Jimi Hendrix Videoslot?

Jimi Hendrix Videoslot

De basis van de gokkast is simpel: er zijn 5 rollen en 3 rijen. Door combinaties te maken op de twintig winlijnen, kun je punten verzamelen. Maar dat is natuurlijk niet alles: er zijn ook veel extra functies zoals wildsymbolen, scattersymbolen en mogelijkheden om gratis spins te verdienen. Zo zorgen de Wild-symbolen ervoor dat het symbool op de rij vervangen wordt door elk ander symbool, waardoor je winkans wordt verhoogd. Wanneer je drie scattersymbolen hebt, wordt je naar het bonusspel geleid, waarin je coins en gratis spins kunt verdienen.

Het bonusspel

Bij het Pick and Click bonusspel, moet je een van de opgestapelde luidsprekers uitkiezen en deze selecteren. Elke luidspreker bevat een symbool, en wanneer je meerdere luidsprekers hebt geselecteerd en drie dezelfde symbolen hebt verzameld, ontvang je een prijs:

 • Drie symbolen van muntjes leveren je een coin win op. Hierbij krijg je een willekeurige multiplier tussen 8x en 30x, waarmee je inzet wordt vermenigvuldigd.
 • Wanneer je drie Crosstown Traffic Free Spins selecteert, krijg je zes gratis spins. Bij elke draai ontvang je hierbij een Wild Reel op verschillende rollen.
 • Verzamel je drie Purple Haze Free Spins symbolen, dan krijg je zes tot twaalf gratis spins. Hierbij veranderen bepaalde posities automatisch in Wild-Symbolen.
 • Bij drie Little Wing Free Spins symbolen krijg je ook zes tot twaalf gratis spins, maar hierbij veranderen drie tot vijf willekeurige symbolen op de rollen in een Wild-symbool.

Unieke features van de Jimi Hendrix Videoslot

Jimi Hendrix VideoslotNaast het basisspel en de bovengenoemde extra functies, zijn er nog extra features aanwezig die deze gokkast tot een echte Jimi Hendrix videoslot maken.

Ten eerste kun je tijdens het spel Red Guitar Symbolen verzamelen. Wanneer je vier of meer rode gitaren hebt, ga je naar de Red Guitar Free Spins. Hierin mag je gratis aan de rollen draaien, en als er een rode gitaar verschijnt, blijft deze staan terwijl je nogmaals aan de rollen mag draaien. Dit gaat net zo lang door tot er bij een draai geen rode gitaar meer bij komt.

Een tweede spelelement is de Purple Haze functie, vernoemd naar het bekende nummer van Hendrix. Deze functie wordt geactiveerd wanneer het Purple Haze symbool op de eerste rol verschijnt. Het Purple Haze symbool staat voor een Wild-symbool, maar er is ook een kans dat Jimi zelf op de haze verschijnt. Als dit gebeurt, dan veranderen verschillende posities in Wild-symbolen.

Over Guns N’ Roses slotmachine

Over Guns N’ Roses slotmachine

Fans van Guns N’ Roses kunnen zich uitleven in een van de nieuwste gokkasten van de software NetEnt: de Guns N’ Roses Video Slots! Deze slotmachine bevat nummers en videomateriaal van de band zelf, waarvan genoten kan worden tijdens het spelen. Je kunt de slotmachine gratis uit proberen door te spelen in de demomodus, en daarna kun je de uitdaging aangaan door echt geld in te zetten. Wat is de Guns N’ Roses slotmachine precies, hoe werkt hij en welke extra opties zitten erbij?

Wat is de Guns N’ Roses slotmachine?

Guns n Roses Slot MachineDe Guns N’ Roses Video Slots is gemaakt in samenwerking tussen gokkastenmaker NetEnt en de band Guns N’ Roses zelf. Spelers kunnen bij het gokken op deze gokkast kijken naar echte liveopnames van Axl Rose en de rest van de band, en op de achtergrond hoor je vijf populaire nummers: Chinese Democracy, November Rain, Paradise City, Sweet Child O’ Mine en Welcome to the Jungle. Deze nummers worden automatisch herhaald, maar je kunt ook zelf je favoriete nummers selecteren om te luisteren. De gokkast is gecentreerd rond de bandleden Axl Rose, Slash en Duff McKagan. Door deze combinatie van elementen is de komst van de slotmachine een langverwachte komst geweest onder vele fans, en toen hij uiteindelijk uitkwam is hij met een warm welkom ontvangen.

Hoe werkt de Guns N’ Roses Slotmachine?

Wanneer je voor het eerst naar de Guns N’ Roses Slotmachine kijkt, lijkt het gewoon een standaard gokkast van vijf rollen met drie rijen, maar dankzij alle toegevoegde extra’s is dit spel vele malen interessanter. Zo maakt het gebruik van verschillende Wild-symbolen, bonussymbolen, gratis spins, legendarische spins, de Guns N’ Roses Multiplier en een bonusspel genaamd The Crowd-Pleaser. Hieronder vind je een uitleg van al deze extra features:

Wild-symbolen:

Je vindt Wild-symbolen in drie variaties: Wild, Expanding Wild en Appetite for Destruction Wild. Een normaal Wild symbool kan willekeurig verschijnen op een van de rollen, ter vervanging van elk ander symbool. Hiermee wordt je kans op een winnende combinatie dus verhoogd. Een Wild-symbool kan veranderen in een Expanding Wild, waarbij alle symbolen op de rol worden vervangen door een Wild. De Appetite for Destruction Wild kan verschijnen in de vorm van een kruis, volledig weergegeven of deels. Hiermee kunnen winsten worden gemaximaliseerd.

Legendarische spins:

Deze kunnen willekeurig verschijnen tijdens het spel, en zorgen voor drie gratis spins met 1-2 Stacked Wild rollen.

Solo Multiplier:

Ook dit is een willekeurige verschijning bij de Guns N’ Roses slotmachine. Hierbij worden willekeurige lijnen uitbetaald op basis van een symbool, met multiplier x4 tot x10.

Extra bonussen:

Guns n Roses Slot Machine

Wanneer drie bonussymbolen verschijnen op de eerste, derde en vijfde rol, kun je een willekeurig bonusspel spelen: Crowd-Pleaser, een pick-and-click-spel met drie levels waarbij je mooie prijzen kunt verdienen; Encore Free Spins, waarbij je tien keer gratis mag draaien; of Coin Win, een rad dat je zelf mag stoppen om te zien hoeveel muntjes je hebt gewonnen.

Over Elvis Presley Slotmachine van WMS

Over Elvis Presley Slotmachine van WMS

De Amerikaanse held die is uitgeroepen tot King of Rock n Roll, verdient natuurlijk ook een eigen slotmachine. Dit vonden de ontwikkelaars van WMS ook, en daarom hebben ze de ‘Elvis the King Lives’ slotmachine geproduceerd. Deze gokkast heeft een unieke lay-out, leuke bonusfeatures, en natuurlijk allerlei beelden en geluiden in het thema van 1960s rock n roll, geïnspireerd door Elvis Presley.

Het basisspel van Elvis the King Lives Slotmachine

Elvis SlotmachineNet als bij andere slotmachines van WMS, bijvoorbeeld de KISS slotmachine, wordt bij de gokkast van Elvis Presley weer gebruik gemaakt van een unieke opstelling. Het unieke uiterlijk van dit spel bestaat uit twee keer twee rollen van twee rijen, met daarnaast drie rollen van zes rijen. In totaal zorgt dit voor 80 winlijnen. In het begin ziet deze opstelling er misschien wat verwarrend uit, maar zodra je speelt blijkt het allemaal wel mee te vallen. Om een prijs te winnen voor drie symbolen op rij, moet je bijvoorbeeld twee dezelfde symbolen draaien op een van de kleinere sets rollen, en daarnaast nog één met hetzelfde symbool op de grotere set rollen.
Om in het thema van Elvis Presley te blijven, staan alle symbolen voor een bepaald onderdeel van het karakter van de zanger zelf. Zo zie je er zijn blue suède shoes, een paarse teddybeer, een gitaar, een big hunk o’ love en een hound dog. Voor de extra Elvis-elementen hoor je op de achtergrond een aantal van zijn bekende nummers, en zie je in de intro een diavoorstelling van foto’s uit zijn leven.

Extra symbolen op de Elvis the King Lives Slotmachine

Naast de standaard symbolen, kun je op de Elvis Slotmachine ook twee andere symbolen zien verschijnen: de Wilds en de Elvis Feature symbolen. Een Wild-symbool kun je herkennen aan de afbeelding van Elvis, waardoor je ook gelijk ziet hoe belangrijk dit symbool is. Het vervangt namelijk elk ander symbool, waardoor je een grotere kans hebt om een winnende combinatie te maken. De Elvis Feature symbolen hebben ook een speciale rol: door drie of meer van deze symbolen op de rollen 9 tot 11 te draaien, krijg je vijf gratis spins.

Gratis spins bij de Elvis the King Lives Slotmachine

Elvis Slotmachine

Zoals hierboven genoemd, kun je vijf gratis spins ontvangen door op de rollen 11 tot 9 drie of meer Elvis Feature symbolen te draaien. Er zijn echter ook nog andere manieren om deze gratis spins te ontvangen. Een andere manier om vijf gratis draaien te krijgen, is door vier dezelfde symbolen op de rollen 1 tot 4 of de rollen 5 tot 9 te krijgen. Wanneer je drie gelijke symbolen op de rollen 1 tot 4 of de rollen 5 tot 8 draait en daarbij ook nog drie of meer Elvis Feature symbolen op de grotere set rollen draait, verdien je maar liefst 20 gratis spins. Daarnaast krijg je met deze draai ook nog eens een geldprijs met een waarde van 100 keer je inzet.

Share

Bose

Slot Machine Music by Beethoven

Music World

Latest Pins on Pinterest

 • Over Michael Jackson Videoslot

 • Over The Rolling Stones Slotmachine

 • Over KISS Slotmachine

 • Over Elton John Slotmachine

 • Follow Me on Pinterest

Sound of Music Slot

Music For Games Twitter