Fans van The Rolling Stones kunnen hun hart ophalen in deze gokkast: The Rolling Stones Slotmachine biedt een unieke opstelling van rollen, en combineert dit met nummers van The Rolling Stones om op de achtergrond naar te luisteren, vele bonusspellen die gebruik maken van de iconische tong, en kenmerkende symbolen van de band.

Het basisspel van The Rolling Stones Slotmachine

hqdefaultDe opbouw van het basisspel is anders dan je misschien van klassieke gokkasten gewend bent; het maakt namelijk gebruik van een zes rollen van vier rijen, in plaats van de gebruikelijke vijf rollen met drie rijen. Deze opstelling zorgt in totaal voor veertig winlijnen, wat een stuk meer is dan bij een gewone gokkast.

De rollen bevatten veel muziek-gerelateerde symbolen, zoals een microfoon, een drumstel, een concertticket en een elektrische gitaar, maar bijzonderder nog zijn de bandleden zelf die een rol spelen bij deze spins. De leden van de band, Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts en Ronnie Wood, hebben allemaal een kans om op de rollen te verschijnen. Dit zijn niet zomaar symbolen, maar ze nemen de gehele vier rijen in, terwijl ze een klassieke pose aannemen: Mick Jagger zingend met zijn leren jack open, Keith Richards met zijn gouden gitaar, enzovoorts. Doordat de symbolen over de gehele vier rijen verschijnen, kun je meerdere prijzen per draai verdienen, waar je in de ideale situatie op elke rol hetzelfde bandlid draait!
De tong, het Rolling Stones logo zelf, dient als Wild symbool, en kan dus elk ander symbool vervangen.

Unieke bonusspellen van The Rolling Stones slotmachine

The Rolling Stones Slotmachine

Naast de standaard symbolen, de symbolen van bandleden en de Wild-symbolen, kan er nog één ander soort symbool verschijnen: de ‘Rock N’ Roll Steel Wheels Bonus’. Wanneer je drie of meer van deze symbolen op rij draait, wordt je automatisch naar een rad geleid. Door hieraan te draaien, kun je een bepaald aantal credits winnen, of toegang krijgen tot een van de twee bonusspellen: World Tour Picks of Start Me Up.

Bij World Tour Picks zie je tien tong-logo’s op het scherm, waarbij elke tong een andere vlag laat zien. Door op vier van deze tien tongen te klikken, onthul je verschillende prijzen. Zo kun je een bepaald geldbedrag verdienen of, wanneer je een bandlid onthult, een veel grotere geldprijs. Tijdens de ronde is er ook de mogelijkheid om extra keuzemogelijkheden te krijgen. Wanneer je aan het eind van de ronde alle vier de bandleden hebt gevonden, krijg je een extra grote prijs.

Tijdens Start Me Up krijg je zeven gratis spins, maar de opstelling van de rollen is nog groter dan in het basisspel. Je maakt nu gebruik van vijf rollen met tien rijen, waardoor je in totaal tachtig winlijnen hebt. Daarbij zal bij elke draai de tong weer verschijnen, die over de rollen likt en daarbij een aantal symbolen verandert in Wild-symbolen. Deze blijven het gehele bonusspel staan, dus aan het eind van de ronde heb je heel veel Wild-symbolen verdeeld over de rollen, waarmee je kans maakt op extra grote prijzen.