Fans van Guns N’ Roses kunnen zich uitleven in een van de nieuwste gokkasten van de software NetEnt: de Guns N’ Roses Video Slots! Deze slotmachine bevat nummers en videomateriaal van de band zelf, waarvan genoten kan worden tijdens het spelen. Je kunt de slotmachine gratis uit proberen door te spelen in de demomodus, en daarna kun je de uitdaging aangaan door echt geld in te zetten. Wat is de Guns N’ Roses slotmachine precies, hoe werkt hij en welke extra opties zitten erbij?

Wat is de Guns N’ Roses slotmachine?

Guns n Roses Slot MachineDe Guns N’ Roses Video Slots is gemaakt in samenwerking tussen gokkastenmaker NetEnt en de band Guns N’ Roses zelf. Spelers kunnen bij het gokken op deze gokkast kijken naar echte liveopnames van Axl Rose en de rest van de band, en op de achtergrond hoor je vijf populaire nummers: Chinese Democracy, November Rain, Paradise City, Sweet Child O’ Mine en Welcome to the Jungle. Deze nummers worden automatisch herhaald, maar je kunt ook zelf je favoriete nummers selecteren om te luisteren. De gokkast is gecentreerd rond de bandleden Axl Rose, Slash en Duff McKagan. Door deze combinatie van elementen is de komst van de slotmachine een langverwachte komst geweest onder vele fans, en toen hij uiteindelijk uitkwam is hij met een warm welkom ontvangen.

Hoe werkt de Guns N’ Roses Slotmachine?

Wanneer je voor het eerst naar de Guns N’ Roses Slotmachine kijkt, lijkt het gewoon een standaard gokkast van vijf rollen met drie rijen, maar dankzij alle toegevoegde extra’s is dit spel vele malen interessanter. Zo maakt het gebruik van verschillende Wild-symbolen, bonussymbolen, gratis spins, legendarische spins, de Guns N’ Roses Multiplier en een bonusspel genaamd The Crowd-Pleaser. Hieronder vind je een uitleg van al deze extra features:

Wild-symbolen:

Je vindt Wild-symbolen in drie variaties: Wild, Expanding Wild en Appetite for Destruction Wild. Een normaal Wild symbool kan willekeurig verschijnen op een van de rollen, ter vervanging van elk ander symbool. Hiermee wordt je kans op een winnende combinatie dus verhoogd. Een Wild-symbool kan veranderen in een Expanding Wild, waarbij alle symbolen op de rol worden vervangen door een Wild. De Appetite for Destruction Wild kan verschijnen in de vorm van een kruis, volledig weergegeven of deels. Hiermee kunnen winsten worden gemaximaliseerd.

Legendarische spins:

Deze kunnen willekeurig verschijnen tijdens het spel, en zorgen voor drie gratis spins met 1-2 Stacked Wild rollen.

Solo Multiplier:

Ook dit is een willekeurige verschijning bij de Guns N’ Roses slotmachine. Hierbij worden willekeurige lijnen uitbetaald op basis van een symbool, met multiplier x4 tot x10.

Extra bonussen:

Guns n Roses Slot Machine

Wanneer drie bonussymbolen verschijnen op de eerste, derde en vijfde rol, kun je een willekeurig bonusspel spelen: Crowd-Pleaser, een pick-and-click-spel met drie levels waarbij je mooie prijzen kunt verdienen; Encore Free Spins, waarbij je tien keer gratis mag draaien; of Coin Win, een rad dat je zelf mag stoppen om te zien hoeveel muntjes je hebt gewonnen.